TABBERT kun det bedste af alt...

 

Vores høje forædligsteknik og konstante kvalitetssikring i hele fremstillingsprocessen sikrer bestandigt den kendte Tabbert premium-kvalitet. Certificeret og kontrolleret kvalitet er en selvfølgelihed for os.

Alu-profiler

Vores alu-profiler med kunststofklemprofil til montering af hængsler har klare fordele.

De kan efterindstilles, holdes bedre på plads og skruerne kan ikke løsne sig.

Vinduer

De optiske og arodynamiske Dometic SEITZ S6 vinduer er monteret flat og integreret i vognsiden og udmærker sig yderligere med en høj isoleringsevne (Puccini)

Alu-fælge

Vælg selv. Både sølv og sort lakeret (se de danske specifikationer)

Sandwichele

De kraftige sidevægge med 31 mm isolering sørger for behageligt klima i vognen. Optisk er det glatplade i Paganini og Puccini og elegant mini hammerslagsplade i Vivaldi og Davinci

AL-KO Big Foot

De forstærkede støtteben, byder på praktisk fuktionalitet ( i Comfort-Plus-Pakke)


Frostsikret

Vandslangerne er med specielle beslag monteret på varme rørene og kan derfor ikke fryse til. Gentagende kuldetest har bevist Tabberts vinteregnethed.

Luftgennemstrømning

Overskabene med luftgennemstrømning bagved, spiller en vigtig rolle for ventileringen og den ensartet opvarmning af køretøjet, som forhindrer stillestående varme.

Trækanter

Massive kanter af ægte træ på bordet, udstråler en høj kvalitet. (Paganini. Puccini og Vivaldi)


Ægte træfinér

Vi ligger vægt på kvalitet - ægte træfinér i Paganini og Puccini og massive trærammer i lågerne på Vivaldi.

Lysstyring

Forskellige lyszoner, tillader individuelle muligheder. Lysdæmpningen på enkelte af lamperne søger yderige for en hyggelig og stemningsfuld atmosfærer. Et tydeligt plus for komforten er også at lysspotsne kan afbrydes uden om lysstyrringen, efter behov.

Soft-Close

Vores nye soft-close skuffer vil begejstre Dem. lysløst trækker skuffer i og lukker nærmest af sig selv.


Sikkerhed

For at kunne garanterer kvalitet, tester vi vore caravans på kryds og tværs. Ca 10.000 km kørsels -km simuleres- med forskellige hastigheder helt til yderste grænse og på forskellige belægninger som f.eks. brosten.

Indgangsdør

Den kraftige indgangsdør, vil på det sikkerheds-mæssige område virkelig imponerer Dem.
2 kraftige metalbolte sørger for optimal sikkerhed. Endvidere sørger et vindue og en udtagelig skraldespand for den nødvendige komfort.

Gaskassen

Gaskasselåg med parallel beslag for lettere åbning. Regnvandsskinne i stedet for pakning.Som ekstraudstyr kan der bestilles alu-bund i gaskassen(standard i Paganini)


Rangerstang og bremselygter

Den komfortable rangerstang vil man lære at påskønne ved rangering. Den tredje højtmonteret bremselygte er også en klar fordel for sikkerheden. I Puccini er der monteret den nyeste LED bremselygte i et tidløst optik.

Skruer

Alle udvendige skruer er af rustfri niro-stål. De undersænkede skruer er usynlige under gulvbelægningen. Fordel: Der opstår ikke nogen kuldebro.

Bundpladen

Bundpladen (47 + 2 mm) består af 7 mm krydsfiner, 35 mm polydtyrolskum og 5 mm krydsfiner med undervognsbeskyttelse (afprøves og efterses manuelt.) Den minimale afstand mellem listerne sikrer langvarig, problemløs brug.


Indgangstrin

Hjertelig velkomme! Det integrerede, isolerede nedsænket indgangstrin er diskret oplyst og indfattet i optisk ædelstål. Det betyder mere sikkerhed og mere hygge.

Lys i klædeskabet

Når skabslågen åbnes tænders der automatisk en LED lampe inde i skabet.

Køleskabsfunktion

Med dobbeltfunktion - den midterste indstilling åbner køleskabet komplet og den nederste indstilling åbner op for den yderste låge og giver adgang til ekstra opbevaringsrum


Siddekomfort

Ganske enkelt fleksibelt. Med et enkelt greb er det muligt at trække siddehynden ud på den midterste del af rundsiddegruppen. På den måde opnår man endnu mere sidedybde på den midterste del.
(aktuelt tilbydes det kun i Puccini)

Tabbert sengesystem

Det punktelastiske sengesystem med kold-skumsmadrasser (i Comfort plus pakken) har en støttende virkning og lave trykværdier på problemstederne. Det sikre Dem en god nats søvn og skønne drømme med et ideelt kropsunderlag

Se Tabbert modeller

Tabbert modeller

Rossini, DaVinci, Vivaldi, Puccini, Cellini og PEP


Se modellerne >>

Se T@B

T@B modeller

LOOKS LIKE A STAR
FEELS LIKE A T@B

Se T@B >> 

Find Tabbert forhandler

Forhandlere

Her finder du din nærmeste Tabbert/T@B forhandler


SE forhandler >>

Se priser på Tabbert

Priser & brochure

Her kan du se alle prislister og brochurer.

Se priser & brochure >>
 

Se Tabbert grundrids

Grundrids 2019


Se alle grundrids her


Se grundrids >>

Facebook Alle os med Tabbert

Sociale medier

Følg Tabbert og T@B 


Se Tabbert på Facebook >>