Vores berømte Tabbert tag har været et unikt produkt siden 1963.

Kondens opstår når kulde og varme mødes

Når kold og varm luft mødes dannes kondensvand. Ude i den fri natur dannes der herved skyer, som går i opløsning, når temperaturen udlignes igen. Hvis en sky overmættes, begynder det at regne.

Ventileret Tabbert tag

Ved konstruktionen af Tabbert-taget tager Tabbert de fysiske love i betragtning. Ved et utilstrækkeligt ventile-ret tag forløber opløsningen ekstremt langsomt og kun hvis den omgivende luft er meget tør. Der opstår en „varmeophobning“, som tryk-ker varmen nedad. Det indvendige rum ophedes.

Konstat frisklufttilførsel

Tabbert tager hensyn til disse fysiske forhold ved konstruk-tionen af det patenterede tag. Kondensvandet opløses i tagkonstruktionen via en konstant frisklufttilførsel og - spredning, en „varmeop-hobning“ er næsten udelukket og en udbredelse af solvarmen fra taget ind i vognens indre undgås i vid udstrækning.

Tæt og tørt tag

Ved alle årstider giver dette tag et behageligt indeklima: tæt og tørt, stille, køligt eller varmt, komfortabelt og sundt.

5,8 cm tykt

Efter intensivt udviklings-arbejde og talrige test, er det nu lykkedes at finde materialer, som kan forbedre tagkonstruktionen. Med sine 5,8 cm er det nye Tabbert tag næsten dobbelt så tykt som i et traditionelt sandwichtag. Dette nye tag vil værei Puccini og Paganini


Nyt materiale

Stor erfaring og viden, var nødvendigt da nyt materiale skulle findes, som kunne forbedre de støj- og varmedæmpende egenskaber som kendetegner taget.

Tabbert-taget har et tydeligt plus, og er en fordel, hvis man ønsker at sove, hvile eller bare slappe af. Med de nye materialer vil denne værdi ganske givet blive forbedret. Du kan være helt sikker på at have mere fred og ro i en caravan fra Tabbert.

Lydtest

I en lydtest gav en almindelig sandwich-konstruktionen en måling på 79,1 dB/A. Vores test-model med Tabbert-tag opnåede uder de samme betingelser kun et lydniveau på 69,9 dB/A. Det er en hørlig forskel på mere end 9 dB/A!

Sikkerhed

Som ekstraudstyr tilbyder Tabbert nu også glasfibertag

Luftcirkulation

I Paganini er luftcirkula-tionen i vognen konstrueret således: Luften ledes, gennem dobbelt-vægge i overskabene, videre ud i taget. Luften inden døre kan således udskiftes løbende og derved skabe et bedere indeklima.

Kanaler

I loftet løber også kanaler for klima-anlægget (ekstra-udstyr), som anbringes i sidde-gruppen. Kold luft strømmer gennem en speciel skak op til taget. Der fordeler luften sig i klimaanlæggets kanaler, hvorfra den strøm-mer jævnt ud tre steder i loftet.


Tæthedssikring

Godt at vide: Tabbert giver (med en årlig inspektion af campingvognen) for alle modeller en tæthedssikring på 6 år.

Se Tabbert modeller

Tabbert modeller

Rossini, DaVinci, Vivaldi, Puccini, Cellini og PEP


Se modellerne >>

Se T@B

T@B modeller

LOOKS LIKE A STAR
FEELS LIKE A T@B

Se T@B >> 

Find Tabbert forhandler

Forhandlere

Her finder du din nærmeste Tabbert/T@B forhandler


SE forhandler >>

Se priser på Tabbert

Priser & brochure

Her kan du se alle prislister og brochurer.

Se priser & brochure >>
 

Se Tabbert grundrids

Grundrids 2019


Se alle grundrids her


Se grundrids >>

Facebook Alle os med Tabbert

Sociale medier

Følg Tabbert og T@B 


Se Tabbert på Facebook >>