Oplev fascinationen ved Premium mærket Tabbert

Bag det succefulde mærke lever visionen stadig fra Alfred Tabbert

Udtalelsen fra Alfred Tabbert: At gøre sit bedste hver dag, skabe pænere, sikre og mere komfortable vogne, er stadigvæk det vigtigste princip i vores forretning.

Med over 280.000 byggede campingvogne hører Tabbert til en af de mest erfarne producenter i Europa.

Bag et hvert succefuld mærke, står visionen fra et enkelt menneske. Alfred Tabbert havde som mål at kombinerer forretning med fornøjelse:
Han byggede med sine solide campingvogen en rullende verden af oplevelser, og det med karakter og komfort, mobilitet alene var ikke nok.


Ambitioner medføre lidenskab, og det er lidenskaben der løfter et mærke: Skønhenden i den flotte møbelkonstruktion, elegancen i rummet, behandlingen af de nøje udvalgte materialer. Alt dette har været med til at gøre Tabbert til et premiummærke gennem generationer.

Visioner om kvalitet
Menneskets ønsker til komfort, sikkerhed og livstil er fokus i produktfilosofi en bag Tabbert, og det præger den innovatie sjæl i ”Visioner om kvalitet”. Med mere end 280.000 byggede campingvogne, hører Tabbert ikke kun til blandt de mest erfarne, men er også bland de mest fremadrettede og fremsynede producenter.

At bevare værdien, og skabe fremtiden –

Tabbert står i alle henseender for Tradition, innovation og kvalitet. oplev fascinationen bag premiummærket Tabbert.

I over 40 år har Tabbert taget været en produkt-fordel for Tabbert. Efter intensivt udviklingsarbejde og talrige test er det lykkedes vores Team at optimere tagkonstruktionen.

Med ca. 5,8 cm tykkelse er det nye tag næsten dobbelt så stærkt som et sammenligneligt sandwichtag. Den nye styrke og samtidig benyttelse af innovative materialer, sørger for yderlig forbedring af støj og varmedæmpning.

Da Alfred Tabbert i 1953 gik i gang med at bygge sin første campingvogn af oliehærdede plader, var det de første skridt på vej mod en bæredygtig og succesfuld historie: Fremstillingen af møbler i høj kvalitet, samt produktion af aksler er det, som giver det nye selskab et godt ry i branchen. Flotte møbler, smart design, harmoniske opbygninger. Alt skulle læres. I dag kan man se dette spor i alle deltaljer i vores campingvogne.

Se Tabbert modeller

Tabbert modeller

Rossini, DaVinci, Vivaldi, Puccini, Cellini og PEP


Se modellerne >>

Se T@B

T@B modeller

LOOKS LIKE A STAR
FEELS LIKE A T@B

Se T@B >> 

Find Tabbert forhandler

Forhandlere

Her finder du din nærmeste Tabbert/T@B forhandler


SE forhandler >>

Se priser på Tabbert

Priser & brochure

Her kan du se alle prislister og brochurer.

Se priser & brochure >>
 

Se Tabbert grundrids

Grundrids 2019


Se alle grundrids her


Se grundrids >>

Facebook Alle os med Tabbert

Sociale medier

Følg Tabbert og T@B 


Se Tabbert på Facebook >>