Helårsvogn

Din Tabbert-campingvogn  kan bruges hele året. De passer til alle fire årstider og er derfor også den ideelle vogn til vintercamping.  Kontinuerlige kuldekam-mertests bekræfter, at Tabbert caravans er optimale til vinterbrug.

Opvarmningsforholdene i en Tabbert campingvogn er ca. 24% bedre end normen. Ifølge normen skal en campingvogn ved en udetemperatur på -15° C i løbet af 4 timer have nået en gennemsnitlig rumtemperatur på 20° C. Med Truma SL 5002, det intelligente 2-vejs ventilationssystem og et optimalt fordelerprincip nåede vores testvogn dette mål ca. 1 time hurtigere


VARMETEKNIK

En optimeret varmeteknik sørger også for en dejlig varm atmosfære på særligt kolde vinterdage. Den effektive Truma SL 5002 (standard fra modellerne 540) har et bedre strømningsforhold, to varme- blæsere (12 V) og automatik for regulering af omdrej-ningshastigheden.

FROSTSIKKER

De metalforstærkede vand-ledninger er fastgjort på ventilationsslangerne med specielle bøjler og kan derfor ikke fryse.


VENTILATIONSSLANGESYSTEM

Et velgennemtænkt ventilationsslange-system i forenden hindrer kondens-vand på ruderne og bag skabene. Med tovejs løsningen og Y-rørforbindelserne opnås en højere hastighed for gennemstrømningen af den opvarmede luft.

VENTILEREDE OVERSKABE

Overskabene med luftgen-nemstrømning bagved spiller en vigtig rolle for ventileringen og den ensartede opvarmning af køretøjet (Paganini, Puccini, Vivaldi og DaVinci), som forhindrer stillestående varme.

Se Tabbert modeller

Tabbert modeller

Rossini, DaVinci, Vivaldi, Puccini, Cellini og PEP


Se modellerne >>

Se T@B

T@B modeller

LOOKS LIKE A STAR
FEELS LIKE A T@B

Se T@B >> 

Find Tabbert forhandler

Forhandlere

Her finder du din nærmeste Tabbert/T@B forhandler


SE forhandler >>

Se priser på Tabbert

Priser & brochure

Her kan du se alle prislister og brochurer.

Se priser & brochure >>
 

Se Tabbert grundrids

Grundrids 2019


Se alle grundrids her


Se grundrids >>

Facebook Alle os med Tabbert

Sociale medier

Følg Tabbert og T@B 


Se Tabbert på Facebook >>