Certificeret kvalitet

Vor høje forædlingsteknik og en konstant kvalitetssikring i hele fremstillingsprocessen sikrer bestandigt den kendte Tabbert premium-kvalitet. Certificeret og kontrolleret kvalitet er en selvfølgelighed for os – og for alle de ca. 600 forskellige materialer og 4.000 gennemprøvede dele, som gemmer sig i enhver campingvogn.

Navnet Tabbert står for stabilitet og lang levetid. Det betyder, at vi kun anvender udvalgte materialer til chassis, forskruninger, låse, hængsler, sidevægge, møbler og meget mere.

Vor fremtidsorienterede produktpolitik har inden for den seneste tid igen modtaget flere priser. Tabberts fremragende produktkvalitet og konsekvente kvalitetsstyring er gentagne gange blevet rosende omtalt i såvel fagpressen som i radtion, fjernsynet og dagspressen.

Tabbert blev nr. 1
I sammenligningstesten »Årets campingvogn 2008 i luksusklassen« blev Puccini testvinder CARAVANING.

For at kunne opfylde disse kvalitetskrav tester vi vore campingvogne på kryds og tværs. Ca. 10.000 kørsels-km simuleres – med forskellige hastigheder helt til yderste grænse og på forskellige vejbelægninger som f.eks. brosten. Kun en langvarig testkørsel viser, hvor gode mekaniske enkeltdele, låse, reoler og låger virkelig er. Resultatet er fremragende: Vore campingvogne består testen med bravur.

Også i ekspertundersøgelsen »Profitest « foretaget af »Camping, Cars & Caravans« viste vore testvogne fra DaVinci serien sine fremragende køreegenskaber: Med indtil 150 km/t fulgte campingvognen absolut sikkert og uden slingren efter bilen. AL-KO AKS 2004 slingrestabilisator demonstrerer hermed sin styrke, som er udslagsgivende for køresikkerheden.

DCC-sikkerhedsprisen 2007 for køresikkerhed og forarbejdning  (afprøvet sikkerhed i henhold til normer og regler) bekræfter de fremragende køreegenskaber for Tabbert campingvogne.

Certifikat 9001

1886 kb
Klik på billedet
Se Tabbert modeller

Tabbert modeller

Rossini, DaVinci, Vivaldi, Puccini, Cellini og PEP


Se modellerne >>

Se T@B

T@B modeller

LOOKS LIKE A STAR
FEELS LIKE A T@B

Se T@B >> 

Find Tabbert forhandler

Forhandlere

Her finder du din nærmeste Tabbert/T@B forhandler


SE forhandler >>

Se priser på Tabbert

Priser & brochure

Her kan du se alle prislister og brochurer.

Se priser & brochure >>
 

Se Tabbert grundrids

Grundrids 2019


Se alle grundrids her


Se grundrids >>

Facebook Alle os med Tabbert

Sociale medier

Følg Tabbert og T@B 


Se Tabbert på Facebook >>