Vivaldi

Vivaldi En opgradering af campinglivet

TIL DE DESIGN BEVIDSTE
Den nye VIVALDI – Højdepunktet til den nye sæson. Med den nye udgave af den prestigefyldte VIVALDI serie, har TABBERT sat sig for at sætte nye standarder i premium segmentet.

Selv om debutanten udadtil ligner sin flotte forgænger, så er der kræset for detaljerne, så den alligevel skiller sig lidt ud.


Selvfølgelig får man også her det nye næsehjul med vægtangivelse, og den nye indgangsdør. Som option også med det nye myggenet.


Se Vevaldi grundrids her >>.

stue

Vivaldi 2019 nyheder

Den nye indgangsdør er et godt eksempel på, hvad det betyder når folkene bag TABBERT siger, at det gode er blevet bedre. Døren er fra VIVALDI 550 DF 2,5 hele 700 mm bred, hvilket er 100 mm bredere end tidligere. Ved indstigning i vognen er man ikke i tvivl om, at her er det ægte campister, der står bag. Store indkøbsposer, og udstyr til ferien kommer nu let med ind i vognen gennem den ekstra brede dør. Naturligvis kan man også her skubbe myggenetsdøren ind i karmen, så den fulde bredde på døren kan bruges.

Se Tabbert brochure her >>


 

Dometic køleskabet - hængslet på begge side

Direkte ved indgangen findes et andet højdepunkt. Det moderne Dometic køleskab Serie 10 på 153 Ltr. inkl. separat fryser. Døren på køleskabet er hængslet på begge sider, og kan derfor åbnes både fra højre og venstre. Ideelt hvis man sidder udenfor og skal have noget i  køleskabet. Så behøver man ikke gå ind i vognen. Du kan simpelthen stå udenfor og nå det, du mangler. Bare sving til venstre på køleskabet. Simpelt og smart.

Nyt ”Noce Cognac bright” dekor

Så snart man træder indenfor imponerer det lyse og venlige interiør. Strålende møbeloverflader i hvid højglans sammen med den nye ”Noce Cognac bright” dekor er en sand fryd for øjet, og flot sammensat med det nye gulv, og den flotte vægbeklædning. Denne campingvogn er designet til campister der ønsker et moderne fritidshjem fuldt på højde med deres rigtige hjem. ”Hjemlig på
farten” kunne man kalde det.

Belyst indgangstrin

En hyggelig atmosfære
Med et så strømlinet og harmonisk design, må man ikke manglelys. Og lys er der rigeligt af i den nye VIVALDI. Energibesparendeog langtidsholdbare LED lys giver en lækker atmosfære i den nye fortryllende VIVALDI.

Truma Combi varmeovn
Den nye VIVALDI er selvfølgelig også opdateret på teknikken.Seriemæssigt sørger en Truma Combi varmeovn for et godt indeklima. Som option kan det kombineres med et Truma klimaanlæg.

Seriemæssigt med Truma i-Net-System
Alle VIVALDI modeller kommer seriemæssigt med Truma i-Net-System. Så kan man på sin smartphone styre temperaturen i vognen, og som option også aflæse gasstanden. Og dette uanset hvor langt du er væk fra din VIVALDI. Eneste forudsætning er en internetforbindelse, og man har styr på det hele med sin smartphone.

Tilvalgsmuligheder
Optionalt tilbyder VIVALDI også en mikroovn over skabet modsat køkkenet. Ligeledes som option kan der også tilbydes tagluge i badeværelset på 280 x 280 mm. Naturligvis kan man også tilvælge den nye lækre watergel komfort madras til den nye VIVALDI.

Tilvalg af mikroovn

Soveværelse og bad

Detaljer Tabbert Vivaldi

Se Tabbert modeller

Tabbert modeller

Rossini, DaVinci, Vivaldi, Puccini, Cellini og PEP


Se modellerne >>

Se T@B

T@B modeller

LOOKS LIKE A STAR
FEELS LIKE A T@B

Se T@B >> 

Find Tabbert forhandler

Forhandlere

Her finder du din nærmeste Tabbert/T@B forhandler


SE forhandler >>

Se priser på Tabbert

Priser & brochure

Her kan du se alle prislister og brochurer.

Se priser & brochure >>
 

Se Tabbert grundrids

Grundrids 2019


Se alle grundrids her


Se grundrids >>

Facebook Alle os med Tabbert

Sociale medier

Følg Tabbert og T@B 


Se Tabbert på Facebook >>