T@B Vognen til dem, der tør være anderledes

Looks like a star. Feels like a T@B

Den lille friske campingvogn har siden sin præsentation været et kultopjekt. T@B er altid efterspurgt, og uanset hvor den lille dråbeformede vogn dukker op, så vækker den altid opmærksomhed.

T@B er lig med farve, inspiration, frihed, leg og stil. Uanset modelvariant så er den altid klædt på til en weekendtur eller ferie. En T@B passer til enhver lejlighed, så unik, så frisk som den er formgivet, lige så egenartet præsenterer kultvognen sig indefra. På trods af den begrænsede plads, stråler modellerne med gennemtænkte løsninger, fin opbevaringsplads og masser af kulør til hverdagen.

TAB 320 RS

Den lille ægge- eller dråbeformede campingvogn kom på marked i 2002 og har vagt opsigt siden. Den har nu nærmest opnået kultstatus. Det var nok næppe det Albert Tabbert i 1953 havde forestillet sig, da han satte sin første campingvogn i produktion. Vognen blev kaldt Tabbert-Ei - altså Tabbert-ÆG- og den blev starten på et campingeventyr for Tabbert caravan GmbH.

Generelt byder vognen på et spændende og anderledes maritimt design. Vognen er let og kan trækkes af de flest mindre familiebiler med en egenvægt på 550 kg.

T@B fåes i 320 Rs Basic, og 320 Offroad

ColourKit kan tilkøbes som Mexican Sunset og Metropolis (Se nederst på siden)

OFFROAD fåes kun i 320 RS

Storebror TAB L 400 TD

TAB L 400 TD har lidt mere plads at gøre godt med, men har samme ydre design. Her får du en fast dobbeltseng på 135 x 198 cm og toiletrummet som mange ikke vil undvære. Siddegruppen er i forenden af vognen, hvor de magelige sæder indbyder til hyggeaften med en bog, spil eller fjernsynskiggeri, da et 17"-TV kan monteres på et vendebeslag mellem køkken og dobbeltseng. Køkkenet er med tre gasblus, vandtanken som er på 45 ltr. er fastmonteret og fyldes udefra. Køleskabet er på 86 ltr. Der er masser af hylder, skuffer og aflægningsplads, rullegardiner og insektnet ved de vinduer der kan åbnes.

T@B 320 RS

BASIC

MEXICAN SUNSET kan tilkøbes som ColourKit til begge modeller

METROPOLIS kan tilkøbes som ColourKit til begge modeller

T@B 400 L


Hyndestof 2018

4882 kb
Klik på billedet for større
Se Tabbert modeller

Tabbert modeller

Rossini, DaVinci, Vivaldi, Puccini, Cellini og PEP


Se modellerne >>

Se T@B

T@B modeller

LOOKS LIKE A STAR
FEELS LIKE A T@B

Se T@B >> 

Find Tabbert forhandler

Forhandlere

Her finder du din nærmeste Tabbert/T@B forhandler


SE forhandler >>

Se priser på Tabbert

Priser & brochure

Her kan du se alle prislister og brochurer.

Se priser & brochure >>
 

Se Tabbert grundrids

Grundrids 2019


Se alle grundrids her


Se grundrids >>

Facebook Alle os med Tabbert

Sociale medier

Følg Tabbert og T@B 


Se Tabbert på Facebook >>